Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (3.89 secunde)
187/1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii ca politie politica" a demnitarilor liberali. ... Dan Motreanu a subliniat ca "Delegatia Permanenta a partidului va judeca fiecare caz si va lua o decizie finala privind retragerea sprijinului politic" a demnitarilor cu dosar.
"Instanta de la CEDO a raspuns in termen de cinci zile in cazul dosarului Costesti si a solicitat avocatilor fratelui meu o serie de documente, procesul fiind in acest dosar in faza intocmirii actelor premergatoare.
Ea a prezentat un dosar, de circa 130 de pagini, intocmit de Curtea de Conturi, despre care a spus ca este "cat se poate de bine facut", in care sunt prezentate o serie de contracte intre primarie si cateva firme private.
Acesta a anuntat intr-o emisiune televizata ca "dosarul Adrian Nastase", de la DNA, este un dosar "prioritar", ca este un dosar de "mare coruptie" si ca el va fi finalizat pana in toamna.
Numele celor despre care ar fi fost relatarile sunt anonimizate, iar continutul informarilor nu exista la dosar. Al doilea dosar, de 27 de file, are informarile date de colegi ai actualului deputat despre ea si familia acesteia.
Nagy Zolt si Kelemen Hunor au avertizat ca trebuie facuta o distinctie clara intre cei care au avut dosar de retea si cei care au avut dosar de urmarire, pentru ca exista interese de creare a unei confuzii.
Nestiind daca s-a umblat la dosar, democratul a explicat ca acesta contine hotarari ale organelor de Securitate privind felul in care se face urmarirea, rapoarte strict secrete, notele informatorilor, cele ale colegilor de serviciu si "NU-urile" sale privind semnarea vreunui angajament.
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
El a mentionat ca acest dosar contine aproximativ 900 de pagini care redau amanuntit convorbirile sale telefonice din perioada 1986-1988. El a precizat ca si-a mai vazut dosarul si in 2001 si ca intentioneaza sa consulte si un alt dosar desecretizat in urma Deciziei 117 a CSAT.
In afara acestor doua dosare, Nastase mai este invinuit de procurorii anticoruptie si intr-un dosar in care este acuzat ca l-ar fi mituit pe Ioan Melinescu atunci cand l-a promovat sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB).
Oprisan a fost trimis in instanta de catre procurorii anticoruptie, intr-un dosar, si este anchetat de DNA, in alt dosar, ambele referitoare la deturnari de fonduri si folosirea functiei in scopuri personale.
"Va asigur ca nu exista un dosar de-al lui Varujan Vosganian de informator al Securitatii. Va garantez ca nu exista un asemenea dosar", a repetat Basescu, care a intarit chiar pe un ton amenintator:
Potrivit lui Ionescu, pe interpretarea stricta a textului articolului 5 din lege, in forma lui actuala, Mona Musca nu se face vinovata de acte de politie politica care sa poata fi probate cu documentele existente la dosar.
Probele aflate la dosar dovedesc existenta constrangerii psihice sub forma amenintarii si faptul ca amenintarile au inspirat victimei o puternica stare de temere (pentru viata sa, a familiei si pentru evolutia carierei sale profesionale)".
La inceputul lui septembrie, senatoarea PSD Rodica Stanoiu a fost audiata de CNSAS, la finalul intalnirii ea sustinand ca are doar dosar de urmarit, nu si dosar de retea.
Stanoiu a mai fost audiata de CNSAS, ea sustinand intr-o prima faza ca are doar dosar de urmarit, nu si dosar de retea.
Fostul ministru al Justitiei se considera o victima a regimului comunist si nicidecum un colaborator al Securitatii, dovezile constand in existenta unui dosar voluminos de urmarire, dar si in lipsa unui dosar de retea sau a unui angajament scris cu Securitatea.
“Am primit si ultimul dosar secret de la CNSAS, care cuprinde motivatia principala a declansarii actiunii de urmarire. ... In dosar mai apare si faptul ca in 1982 am fost la consulatul si biblioteca SUA de la Bucuresti”, a precizat Mircea Toader.
Instanta suprema a mai hotarit ca Directia Nationala Anticoruptie sa precizeze exact, in scris, in baza carei legi s-a facut incadrarea juridica pentru fapta de evaziune fiscala, avocatii sustinand in sedinta ca in dosar sunt mentionate doua legi.
El s-a referit la un dosar pe care l-a primit in contextul vizitei efectuate in China, in primavara anului trecut. ... Cand am plecat in vizita de stat in China, am primit un dosar", a spus Basescu.
google-analytics.com